Zijn springkastelen vastgebonden?

Wanneer grondpalen niet kunnen worden gebruikt, moet een even effectieve manier worden gevonden om het opblaasbare donzen te verankeren (zoals zandzakken, gewichten of grondbevestigingen). Dit moet duidelijk worden vastgelegd in de gebruikershandleiding. Als gewichten of andere ballast worden gebruikt, moet er een geschikte methode zijn om eventuele touwen te bevestigen. Als het kasteel niet drijvend genoeg is, kan dit betekenen dat de inflator te klein is of dat er gekeken moet worden naar de integriteit van het kasteelstiksel.

Springkastelen worden aangedreven door een elektrische ventilator die constant lucht in het springkussen pompt en overtollige lucht via de naden verlaat. Uit het onderzoek bleek dat de verankering van het springkasteel ontoereikend was, waardoor het kasteel zich losmaakte van de ankerplaten. Er zijn veel methoden om uw springkasteel of springkussen vast te binden, maar in de meeste gevallen moeten de palen die worden gebruikt om ze vast te binden tussen 35 inch en 48 centimeter lang zijn en minstens ¾ van de weg in de grond worden gedreven onder een geschikte hoek voor de grond of het oppervlak. Toen het kasteel vluchtte, met de studenten en een aantal opblaasbare plastic ballen erin, tuimelden negen kinderen meer dan 30 voet op de grond eronder, zei de Tasmaanse politie.

Gedurende het hele evenement moet iemand het kasteel blijven controleren om er zeker van te zijn dat de ankerpunten niet zijn losgeraakt, dat de inflatiebuis tussen het kasteel en de ventilator goed vastzit en dat er geen scheuren of scheuren zijn opgetreden. Het was niet meteen duidelijk of het kasteel ten tijde van het incident was vastgebonden, of hoeveel kinderen er op het kasteel waren toen het van start ging. Fabrikanten raden af om een springkussen opgeblazen te houden als de wind hoger is dan 20 of 25 km/u, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Alle glijbanen moeten 2 of meer bedienden hebben als ze groter zijn dan 15 voet lang en het is belangrijk om hulp te krijgen bij het opzetten of neerhalen van het springkasteel of springkussen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *