Hoe lang gaat een springkussen mee?

En uw familie zal het waarschijnlijk niet zo vaak opzetten of. Een goed verzorgd springkussen gaat bij een verhuurbedrijf ruim vier tot zes jaar mee. En je familie zal het waarschijnlijk niet zo vaak opzetten of je springkussen blootstellen aan zo'n breed scala aan omstandigheden. Dus een gezin dat alles goed doet op het gebied van onderhoud en verzorging, kan hun springkussen nog langer behouden.

De meeste fabrikanten bieden doorgaans een garantie van 3 jaar op verschillende producten en ontwerpen, wat langdurige ondersteuning biedt. Dry springkussens kunnen een levensduur hebben van minstens 7 jaar. Springhuizen met commerciële waterglijbaan gaan bij regelmatig onderhoud over het algemeen minimaal 5 jaar mee. Hoewel veel huurders hun klanten instructies geven over hoe ze hun kastelen veilig kunnen gebruiken en hen vertellen dat ze geen eten, drinken en andere rommelige spullen mee moeten nemen naar hun units, slagen kinderen er nog steeds in om allerlei smurrie en modder op springkastelen te krijgen.

Gelukkig zijn springkussens meestal gemaakt om lang mee te gaan, maar ze gaan veel langer mee als ze regelmatig worden schoongemaakt. Als het kasteel binnen is, kunnen de tijden variëren, maar alle laatste ophaaltijden zijn naar goeddunken van het management. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van deze website te kunnen gebruiken.

Vanwege gezondheids- en veiligheidseisen is het mogelijk dat je bij hevige regen geen legaal springkussen buiten kunt huren, maar als de weersvoorspelling lichte regen of periodieke buien voorspelt, kunnen bepaalde springkussens nog steeds buiten worden gehuurd. Als u uw springkussen echter nat laat, zal dit na verloop van tijd het materiaal beschadigen en zal er schimmel beginnen te groeien, wat moeilijk te verwijderen is en uw springkussen onbruikbaar kan maken om te huren. We kunnen twee producten aanbevelen die hoog aangeschreven staan in de opblaasbare verhuurbranche, Miracle Bouncy Castle Cleaner en Miracle Mold Remover. Als je het springkussen nog niet hebt kunnen schoonmaken voor de installatie, neem dan wat springkussenreiniger mee in een spuitfles en doeken in je busje en veeg het gewoon snel schoon.

Bouncy Castles is in 1959 in de Verenigde Staten van Amerika ontstaan door John Scurlock, een innovatieve man met een visie op het potentieel van wat het springkussen zou kunnen worden.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *