Kun je springkastelen binnenshuis gebruiken?

Het springkussen kent geen grenzen, ook binnenshuis. Het plezier voor kinderen en zelfs een groep springende kleintjes past gemakkelijk in grotere huizen. Veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een opblaasbaar springkussen koopt. Ja, de meeste van onze springkastelen en springkussens kunnen binnenshuis worden gebruikt.

Zandzakken worden gebruikt om het springkasteel in bedwang te houden. Het enige dat je misschien wilt controleren, is de hoogte van je locatie, evenals de breedte en lengte, om er zeker van te zijn dat het springkussen past. Hoe richt je vervolgens een springkasteel op? 22 augustus 19 - Gids voor een veilige installatie %26 gebruik van springkastelen Houd rekening met de weersomstandigheden. Verbind de ventilator met inlaten en uitlaten.

Zorg ervoor dat elke stap correct is uitgevoerd. Het springkasteel kan op beton of asfalt worden geplaatst, maar alleen als er een geschikte manier is om het vast te zetten, wat we meestal doen door te boren en bliksemschichten te gebruiken. Dit is om veiligheidsredenen, aangezien een springkussen met een minimale kracht van 163 kg op elk ankerpunt aan de grond moet worden bevestigd om te voorkomen dat het wordt omgeblazen of weggeblazen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en daarom bouwen we geen springkussen op harde grond als we denken dat het onveilig is.

We kunnen meestal geen springkussen op blokbestrating of metselwerk plaatsen. Als u het springkussen op een harde ondergrond wilt plaatsen, neem dan contact met ons op om te bespreken of het geschikt is. Wat gebeurt er als het regent? Bijna al onze springkussens zijn voorzien van douchehoezen en staan bij lichte regen prima buiten. Laat het springkasteel alsjeblieft opgeblazen achter als het regent.

Extreem slecht weer heeft gevolgen voor de veiligheid en we behouden ons het recht voor om uw boeking te annuleren als we van mening zijn dat het weer een veiligheidsrisico vormt, dit komt echter zeer zelden voor. Als u wilt annuleren vanwege een slechte weersvoorspelling, controleer dan eerst ons annuleringsbeleid. Welke gebieden dekken jullie? We leggen gratis een straal van 10 mijl van Blyth af. In andere gebieden, op meer dan 16 km afstand, worden bezorgkosten in rekening gebracht.

Voer uw postcode in onze postcodecontrole op de startpagina in om te controleren of uw gebied overdekt is en of er bezorgkosten in rekening worden gebracht. Kan het springkasteel binnenshuis worden gebruikt? Ja, al onze springkastelen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. U hoeft alleen de hoogte van het plafond te controleren om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is. Onze kinderkastelen zijn ongeveer 9-10 voet hoog en passen in de meeste gemeenschapscentra en verhuurlocaties.

Onze kastelen voor volwassenen zijn groter en u moet controleren of er voldoende vrije ruimte is. Hoeveel ruimte heeft het springkasteel nodig? Een springkussen heeft een paar extra voeten aan de achterkant nodig voor de ventilator, ongeveer een voet aan de zijkanten voor haringen of zandzakken en een paar meter aan de voorkant voor een valmat en gemakkelijke toegang voor de kinderen. Specifieke afmetingen worden vermeld in de details van elk springkasteel; we raden je aan om te controleren of er voldoende ruimte is voordat je je boeking voltooit. Omdat alle springkastelen verschillende soorten en maten hebben, moet je ervoor zorgen dat je de oppervlakte meet en ervoor zorgt dat de afmetingen de veilige ruimte rondom het kasteel omvatten.

Als het kasteel naar binnen gaat, bijvoorbeeld in een gemeentehuis, dan is het prima voor springkastelen om op een harde ondergrond te gaan. Bouncy Kings of Leicester verhuurt springkastelen en springkussens in heel Leicester en Leicestershire en nu ook in de wijde binnenlanden. Wanneer je overweegt een springkasteel of springkussen te huren bij Bouncy Kings kan dit allemaal een nieuwe ervaring voor je zijn.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *