Hoe heet een springkasteel in Amerika?

Opblaasbare kastelen (ook wel gesloten opblaasbare trampolines (CIT's), springkastelen, springkastelen, springkastelen, springkastelen, springkastelen, maanstuiters of maanwandelingen genoemd) zijn tijdelijke opblaasbare constructies en gebouwen en soortgelijke voorwerpen die worden verhuurd voor evenementen, school en kerk festivals en. In de VS noemen mensen het graag springkussen, opblaasbare springkussen, opblaasbare trui, moonwalk;. The Big Bounce America claimt het grootste opblaasbare attractiepark ter wereld te zijn en brak zelfs het Guinness World Record voor „World's Biggest Bounce House”. The Big Bounce America zal van 16 tot 18 september en van 23 tot 25 september in Brooklyn verschijnen in het Aviator Sports and Events Center met klimtorens, confettiontploffingen, wedstrijden en live dj's.

Naast de Big Bounce (ook bekend als springkussen) komt er een hindernisbaan met 50 verschillende uitdagingen over de baan van 900 voet genaamd The Giant, en een „wonderland met ruimtethema” met een doolhof van 60 meter hoog en ballenkuilen op het maanoppervlak genaamd Air Space. Met je ticket voor het park krijg je een pas van drie uur waarmee je toegang hebt tot alle gebieden, en een tijdslot speciaal voor het springkussen. Ze zijn al open voor het publiek, dus zorg ervoor dat je je tijdslot veiligstelt zodra tickets van tevoren uitverkocht kunnen zijn. Werkte ongeveer vijf jaar bij begeleider dat deze in de VS verhuurde, en ze werden springkastelen genoemd (als ze op kastelen leken en bedoeld waren om in te springen) en de rest van de tijd springkastelen.

In het VK worden ze vaak 'springkastelen' genoemd, maar als ze niet op een kasteel lijken, worden ze soms gewoon 'Inflatables' genoemd.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *