Hoe heten opblaasbare kastelen?

Opblaasbare kastelen (ook wel gesloten opblaasbare trampolines (CIT's), springkastelen, springkastelen, springkastelen, springkastelen, springkastelen, maanstuiters of maanwandelingen genoemd) zijn tijdelijke opblaasbare constructies en gebouwen en soortgelijke voorwerpen die worden verhuurd voor evenementen, school en kerk festivals en. Je kent het springkussen, zoals een huis of kasteel waar kinderen graag over springen, het is een opblaasbaar springkussen. Maar wacht even, sommigen zullen misschien zeggen dat ze zeker geïnteresseerd zijn in een aantal andere namen. Ja, dat is waar, bounce house wordt door verschillende mensen en regio's verschillende namen genoemd.

Onder die namen zijn bounce house, bouncer en moonwalk de meest voorkomende. Springkasteel is een populaire uitdrukking in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen. De laatste 5 worden al zelden gebruikt. Space walk is het eerste woord dat is uitgevonden om opblaasbaar springkussen te beschrijven.

Bovendien verwijst de opblaasbare combinatie naar een springkussen met ingebouwde kleine glijbaan. De opblaasbare speeltuin is een soort springkussen rondom omdat er veel spelletjes in zitten. Hoe heet bounce house in andere talen? Gebruik springkussens op Labor Day voor je kinderen, leer ze over je carrière en geniet ondertussen van een geweldige tijd. De naam die aan dergelijke structuren wordt gegeven, varieert.

Ze zijn op de markt gebracht met namen als Bounce House, Moon Bounce, Astrojump, Moonwalk, Jolly Jump en Spacewalk. De term Bounce House werd populair met de heropleving van de hipstercultuur in New England. Brinca brinca is een andere naam die veel wordt gebruikt door Latino's, wat letterlijk springsprong betekent. De term Jolly Jumps wordt vaak gebruikt om de opblaasbare speeltuinstructuur op het platteland en in sommige gebieden in het westen van de VS te beschrijven, maar de term is verder achterhaald.

Opblaasbare structuur Opblaasbare constructies zijn grote structuren voor koude lucht waar mensen (meestal kinderen) op kunnen stuiteren om te recreëren. Springkastelen in het VK en Australië hebben specificaties die vereisen dat ze aan drie zijden volledig opgeblazen muren zijn met een open voorkant en schuimrubberen valmatten om kinderen op te vangen die uit het gebouw kunnen springen of vallen. De Safe Inflatables Operators Training Organization (SIOTO) is ontwikkeld om exploitanten van opblaasbare spellen op te leiden. Goedkopere opblaasbare constructies zijn meestal gemaakt van polyester in plaats van nylon PVC en gebruiken geen ventilator, maar worden opgeblazen met een pomp die lijkt op een luchtbed.

Het CPSC heeft een bulletin uitgebracht over opblaasbare attracties waarin de gevaren en aanbevolen veiligheidsmaatregelen van het gebruik van een opblaasbare structuur worden geschetst. De eerste opblaasbare constructie werd in 1959 ontworpen door John Scurlock in Shreveport, Louisiana, die aan het experimenteren was met opblaasbare hoezen voor tennisbanen toen hij merkte dat zijn werknemers ervan genoten om op de dekens te springen. Er is gesuggereerd dat opblaasbare kastelen enige therapeutische waarde hebben voor kinderen met bepaalde zintuiglijke beperkingen, vergelijkbaar met ballenbakken. De groeiende populariteit van moonwalks heeft geleid tot een opblaasbare verhuurindustrie die opblaasbare glijbanen, hindernisbanen, spelletjes en meer omvat.

Scurlock was erop uit om opblaasbare oplossingen te vinden voor tennisbanen en zwembadafdekkingen. Het idee was om een opblaasbare hoes te maken om de baan (of het zwembad) te beschermen tegen milieuschade. In de VS is de Association of Inflatable Rental Company Operators (AIRCO) de grootste handelsgroep voor bedrijven die opblaasbaar amusement verhuren. Andere organisaties zijn de Performance Textiles Association, Association of Inflatables Manufacturers, Operators, Designers and Suppliers (AIMODS) en de Federatie van Grote Inflatables Fabrikanten.

Verdere verbeteringen van deze stijl werden ontwikkeld, zoals een rij kastelen en dieren die de opblaasbare dierentuin worden genoemd. De oppervlakken bestaan meestal uit dik, sterk PVC of vinyl en nylon, en het kasteel wordt opgeblazen met een elektrische of benzinemotor.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *