Kun je vliegen met een opblaasbare kajak?

Een grote meerderheid van opblaasbare kajaks kan echter gemakkelijk in een vliegtuig worden gecontroleerd zonder extra kosten. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt, kunt u vaak twee tassen van minder dan 50 pond inchecken. Omdat veel springkussens veel minder wegen, zelfs met de peddels en pomp inbegrepen, kunt u deze als uw tweede bagage inchecken. We vliegen zonder problemen naar het zuidwesten met onze dubbele opblaasbare kajak.

We verpakken het alleen in een duffel en pakken peddels (ze klikken in elkaar), reddingsvesten, pomp, enz. in een aparte tas. Het weegt 49,5 pond en niemand zegt iets. Het gemak en de opvouwbaarheid van een opblaasbare boot zijn onmogelijk te overtreffen.

Hoewel de inpakbaarheidsclassificaties niet op de kaart staan, is gebruiksgemak dat misschien niet. Je moet de kajak elke keer dat je hem wilt gebruiken opblazen en laten leeglopen, wat voor sommige gebruikers lastig kan zijn. Wat is belangrijker voor jou? Als je vaak op reis bent, kun je gemakkelijk een opblaasbare kajak meenemen en deze gemakkelijk in je auto stoppen. Je kunt je kajak meenemen als ingecheckte tas, om extra kosten te vermijden.

Dan zullen we enkele opblaasbare kajaks aanbevelen en beoordelen die je misschien zou willen overwegen als je je eerste opblaasbare boot wilt ophalen. Sommige opblaasbare kajaks hebben een optionele volgvin die bij het opblazen van de boot aan de onderkant van de romp kan worden geïnstalleerd. Als je van reizen houdt en van het buitenleven houdt, dan vind je de opblaasbare kajak of opblaasbare kano misschien wel het handigste en leukste reisaccessoire dat je bij je hebt. Gelukkig voor jou heeft BOTE de afgelopen jaren de beste opblaasbare stand-up paddleboards ter wereld ontwikkeld, en nog recenter de beste opblaasbare kajak, de LONO.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *